Vorige Artikel 1 van 13 Volgende

Interieur styling opdracht / uitwerking

Van "Op Maat" studie begeleiding ontving de Burggravin de opdracht om de nieuwe locatie in Den Bosch "Verwerstraat" de leerling werkplekken vorm te geven. 

De studie lokalen moesten op een dusdanige wijze ingericht worden zodat de leerlingen zich daar veilig konden en kunnen voelen.

Het budget was een vaststaand gegeven en meubels uit de eerste 2 locaties moesten ook geintegreerd worden binnen het nieuwe styling concept.

Er is na gesprekken met de directie het voorstel op tafel gekomen om een veilige tuin sfeer te creeren, met veel groen , tuinmeubels  en planten.

Bij het binnenkomen  "de entree" ziet de leerling / bezoeker cq ouder direct welke sfeer gecreerd is,

De tuindeuren zijn al een ware eye catcher.

Aan de hand van fotos kunt u het resultaat zien.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2021 deburggravin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel